Mentor Stephan de Jong

Stephan de Jong

Stephan de Jong
Lansingerland
email

  • Aanbieding

Ik wil de starter graag op weg helpen door samen te sparren over de onderneming en alles waar hij /zij tegen aan loopt. Daarnaast zal ik positieve energie inbrengen.

Stephan de Jong

Mijn ervaring

Je kunt mij beter typeren als een door-starter in mijn beginperiode als ondernemer.
Met ruime werkervaring opgedaan bij multinationals, trok het kleine familiebedrijf in 1992. Het zelf kunnen bepalen van de koers is een van mijn drijfveren. Maar ook het bouwen aan een goed team wat de ruimte krijgt om zelf mee te ondernemen.
De afgelopen jaren (onlangs per 1 januari 2016) hebben we nog een drie-tal bedrijven opgestart, die allemaal succesvol zijn in een ander stukje van de food-markt. Met een onsje wijsheid en een kilo geluk en voldoende structuur, kun je als ondernemer best een eind komen.

Hoe zie ik mijn rol als mentor?

Ik word erg enthousiast van mensen die realistische dromen om willen zetten daden. Kan goed luisteren en uit een ruime praktijkervaring putten.
Ben actief in diverse netwerken en kan mensen en mogelijkheden aan elkaar koppelen.
Als mentor zal ik vooral klankborden en reactie geven. Maar als we matchen, sluit ik niet uit actief mee te zoeken naar kansen en mogelijkheden.

Wat ik van jou verwacht

Een starter moet doorzettingsvermogen hebben, een enthousiast humeur en realiteitszin.
Een mentaliteit van “je niet bij het minste of geringste” uit het veld laten slaan. Bereid zijn in jezelf maar ook in je omgeving te investeren.
Zowel in tijd als in het continu blijven vergaren van kennis. Nieuwsgierigheid is ook wel een fijne eigenschap.

Wat jij van mij kunt verwachten

Bereidheid om samen met de starter te sparren over de onderneming en alles waar hij /zij tegen aan loopt. Positieve energie inbrengen.

Mijn deskundigheid

Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen een groeiend familiebedrijf. Op het gebied van organisatie, personeel, logistiek en commercie beschik ik intussen over ruime praktijkervaring.